Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužena četvorica

Provaljivali na auto-otpade pa krali sjedala i dijelove vozila

auto otpad rabljeni automobili
Foto: Frank May/DPA/Pixsell
09.04.2020.
u 10:11

Također su i iz strojeva na raznim gradilištima pomoću crijeva izvlačili gorivo i tako pričinili štetu od dodatnih 25 tisuća kuna

Četvorica muškaraca u dobi od 31, 19, 18 i 44 godine optuženi su za više krađa i teških krađa, a optužnicu je protiv njih podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Terete se da su 10. ožujka u Permanima provalili na auto-otpad da bi potom s jednog vozila demontirali dva prednja sjedala vrijedna više tisuća kuna.

Nadalje, optuženi su i da su istog dana na istom auto-otpadu provalili i u unutrašnje skladište gdje su potom s vozila demontirali razne dijelove, vrijedne više tisuća kuna. Tužiteljstvo 31-godišnjaka i 19-godišnjaka tereti i da su od 1. ožujka do 8. ožujka provalili u jedno skladište iz kojeg su ukrali robu vrijednu 10.000 kuna. Osim toga, optuženike se tereti i da su od 9. veljače do 7. ožujka 2020. na području Hreljina, Zlobina i Benkovca Fužinskog, iz strojeva na raznim gradilištima krali veće količine goriva.

Gorivo su pomoću crijeva istakali u kanistre koje su donijeli sa sobom, a pričinili su štetu od 25.000 kuna. Tužiteljstvo traži i da se dvojici optuženika koji su pritvoreni istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
13:11 09.04.2020.

Gdje je Beljak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije