Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO NAM I HAJDUKOVIĆ

Provaljeno u kuću Domagoja Hajdukovića, sve ispremetano

Zagreb: Predsjednik saborskog kluba Socijaldemokrata Domagoj Hajduković
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
11.05.2022.
u 18:46

Neslužbeno doznajemo da su u kući stvari ispremetane i da još nije potpuno jasno je li nešto iz kuće i otuđeno. Doznajemo da nije ukradena nikakva tehnika, televizor, laptop...

Provaljeno je u obiteljsku kuću saborskog zastupnika i člana Socijaldemokrata Domagoja Hajdukovića u Osijeku, potvrdio nam je to i sam Hajduković koji nam je kazao da je prerano za davanje bilo kakvih izjava.

Neslužbeno doznajemo da su u kući stvari ispremetane i da još nije potpuno jasno je li nešto iz kuće i otuđeno. Doznajemo da nije ukradena nikakva tehnika, televizor, laptop...

S obzirom da je sve ispremetano, očito je da su provalnici nešto tražili. Provala je prijavljena policiji.

- Za sada bih se suzdržao od izjava. Ono što vam sada mogu potvrditi da je provaljeno, da su stvari ispreturane, za sada vam ne mogu reci da je nešto otuđeno, no još je prerano. Nakon policijskog uviđaja ćemo vjerojatno biti pametniji - rekao nam je Hajduković.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
19:11 11.05.2022.

Ljubomorni bivši dečko?

DU
Deleted user
18:56 11.05.2022.

Jel se momčić ponovo posvađao sa dečkom?

Avatar drug Joža
drug Joža
19:39 11.05.2022.

Ukraden vazelin?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije