Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen na djelu

Provalio u umaški lokal pa ukrao kovanice i prsten

'23.12.2012., Belisce - Brat i sestra ubijeni su u krvavom obracunu u Kozarcevoj ulici u Beliscu nedaleko od Osijeka . Druga sestra ranjena je u pucnjavi, a ubojica je njezin bivsi suprug. Policija ga
'Davor Javorovic/PIXSELL'
15.03.2013.
u 12:24

U četvrtak oko 10.30 sati dvojica muškaraca zatekla su se pred lokalom i primijetila da je netko nasilno otvorio ulazna vrata

Umaška je policija zbog teške krađe kazneno prijavila 63 godišnjeg muškarca iz Umaga koji je usred bijelog dana provalio u ugostiteljski objekt u naselju Pelegrin. 

U četvrtak oko 10.30 sati dvojica muškaraca zatekla su se pred lokalom i primijetila da je netko nasilno otvorio ulazna vrata. Začuli su buku i vidjeli starijeg muškarca u lokalu pa su pozvali policiju. Iz lokala je, utvrdila je policija, ukrao kovanice i prsten.

>>Lopovi sve drskiji: Iz opatijskog parka Angiolina ukrali klupe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije