Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprtalj u Istri

Provalio u kuću pa u njoj boravio mjesec dana, a vozio i Mini Coper vlasnika kuće

'lopov, provala u kucu obavezno potpisati photos.com'
Foto: 'Photoshop'
23.06.2020.
u 11:18

Uz novac i automobil 34-godišnji provalnik čak je ukrao i natikače koje je koristio kad bi šetao po kući i dvorištu

Jedan razbijeni prozor na kući koji je bio sumnjiv nekom dobrom susjedu doveo je do uhićenja 34-godišnjaka koji se sumnjiči da je provalio u jednu kuću, a zatim se u njoj, kako je priopćila PU istarska, udomaćio.

A sve to se razotkrilo 18. lipnja, kada je policiji oko 22 sata dojavljeno o mogućoj provali u naselju Šegealini kod Oprtlja. Policajci su izašli na teren, ustanovili da je na kući doista razbijen prozor, a nakon što su pomnije pregledali kuću, inače vlasništvo jednog njemačkog državljanima, u njoj su našli 34-godišnjaka.

Njega su uhitili i priveli, a potom i otkrili da je on početkom lipnja provalio u tu kuću i nakon toga u njoj nastavio boraviti. Sumnjiči ga se i da je provalio u zaseban stan na katu kuće, od kud je ukrao novac, natikače i ključ Mini Coopera njemačkih oznaka. S tim se automobilom dan prije no što je uhićen vozio po Oprtlju i okolnim mjestima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije