Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao krivnju

Provalio u čak 30 vikendica, ide u zatvor na šest mjeseci

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
29.01.2020.
u 12:54

Ukrao je novac, suhomesnate proizvode, kavu, lonac za kuhanje, odjeću, obuću, sokove, rakiju, vino, pivo, ručni sat, dalekozor, tablete Neofen...

J. D. (54) iz Čakovca osuđen je jer je od 24. travnja do 7. lipnja 2018. nasilno ulazio u vikendice i druge stambene objekte na području Slanja, Čukovca, Vinograda Ludbreških, Podevčeva, Remetinca, Martinkovca, Varaždinskih Toplica, Oštrica, Presečnog, Jalžabeta, Lužana, Varaždin Brega, Rasinje, Kunovec Brega, Koprivnice, Velikog Poganca i Ludbreškog Ivanca.

Provalio je u čak 30 objekata! Ukrao je novac, suhomesnate proizvode, kavu, lonac za kuhanje, odjeću, obuću, sokove, rakiju, vino, pivo, ručni sat, dalekozor, tablete Neofen... Općinski sud u Varaždinu osudio ga je na godinu i dva mjeseca zatvora, s time da će odležati šest mjeseci, a preostalih osam neće morati ako u roku od tri godine ne počini novo kazneno djelo. Na suđenju je rekao da je kriv, izrazio je žaljenje, podmirio je štetu, a rekao je i da više ne namjerava krasti jer se u međuvremenu zaposlio. Otegotna okolnost mu je ranija osuđivanost. Policija ga je 8. lipnja 2018. zatekla u vinogradu kod mjesta Mala Rasinjica.

Ključne riječi

Komentara 2

ZO
Zooltan
13:32 29.01.2020.

a ljudima štetu od provale će nadoknaditi ... .....

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:07 29.01.2020.

Jel migrant?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije