Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZRJEŠENO RAZBOJNIŠTVO

Upao joj u kuću, zaprijetio s pištoljem, opljačkao je i odvezao se ukradenim automobilom

provala
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
09.03.2021.
u 11:55

Maskirani muškarac provalio je u obiteljsku kuću u mjestu Baćina kod Ploča,  u kojoj je bila 62-godišnjakinja kojoj je zaprijetio vatrenim oružjem pa joj onda ukrao zlatni i srebreni nakit, ručni sat, 15 jubilarnih kovanica od 25 kuna, dva mobitela i jedan pištolj.

U subotu, 5. ožujka, između 12,30 i 13 sati maskirani je muškarac provalio u obiteljsku kuću u mjestu Baćina kod Ploča,  u kojoj je bila 62-godišnjakinja kojoj je zaprijetio vatrenim oružjem pa joj onda ukrao zlatni i srebreni nakit, ručni sat, 15 jubilarnih kovanica od 25 kuna, dva mobitela i jedan pištolj.

 

Ukrao je i ključeve osobnog automobila s kojim je pobjegao, javljaju iz PU dubrovačke-neretvanske.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijski službenici Policijske postaje Ploče, utvrdili su osnovanu sumnju da je razbojništvo počinio 30-godišnjak koji je uhićen odmah sljedećeg dana,u nedjelju, 6. ožujka.

Prema nalogu Županijskog državnog odvjetništva, policijski službenici Službe kriminalističke policije u suradnji s roniocima Interventne jedinice policije ove Policijske uprave su izvršili pretragu terena i podmorja na području mjesta Gradac i u moru pronašli otuđeni pištolj, a u napuštenom devastiranom objektu predmete koji se  dovode u vezu s navedenim kaznenim djelom.

 

Osumnjičeni muškarac je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačke-neretvanske.

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homophob
14:20 09.03.2021.

Eee, je pokvarena p—-zda taj tip! Opljackao sve vrijedno, ukrao auto a nije ju silovao ili makar podrempao! Mrcina ljena pokvarena!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije