Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragaju za počiniteljem

Provalio joj u kuću pa je izbo nožem i pobjegao

Provalnik nož žena
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
06.04.2020.
u 10:56

Lopov nije uspio ništa ukrasti, a policija još mora odlučiti hoće li događaj evidentirati kao pokušaj ubojstva ili pokušaj provale

Zagrebačka policija traga za lopovom koji je 4. travnja u Gradečkom Pavlovecu provalio u kuću 66-godišnjakinje. Vjerojatno nije očekivao da kod kuće nađe vlasnicu, no kako je naletio na nju napao ju je. Nasrnuo je na nju oštrim predmetom, vjerojatno nožem. Žena se uspjela nekako obraniti od nasrtaja lopova te je pobjegla iz kuće.

Pobjegao je i lopov koji nije uspio ništa ukrasti. Žena je teško ozlijeđena te je hospitalizirana u KB Sestara milosrdnica. Policija istražuje sve okolnosti ovog događaja, a kada dovrši kriminalističko istraživanje odlučit će hoće li se događaj evidentirati kao pokušaj ubojstva ili kao pokušaj provale.

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
17:23 06.04.2020.

Pa lik je pokušao opljačkati i ubiti. Kak sad ili pljačka u pokušaju ili ubojstvo u pokušaju?

AJ
ajdebretineseriii
11:19 06.04.2020.

Da tesko je talibanima sad pronaci praznu kucu kad su ulice ispraznjene.

BO
bolnaistina
16:55 12.04.2020.

Samo kao teško ubojstvo iz nakane stjecanja imovinske koristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije