Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLIJAO LOPOV KOJI JE VOLIO AUTOMOBILE

Provalio ili pokušao provaliti u 17 vozila i ukrao robu vrijednu 129.900 kuna

Krađa automobila
Luka Stanzl/PIXSELL
27.02.2021.
u 12:36

Osim za provale u automobile osumnjičen je i za pokušaje provala u kontejnere pa je  krajem 2019. u noćnim satima došao u krug poduzeća na području Novog Zagreba gdje je potrgao lokot na ulaznim vratima kontejnera, iz kojeg nije ništa otuđio

Za 17 provala i pokušaja provala u vozila osumnjičen 26-godišnjak, priopćila je zagrebačka policija. Sumnjiči ga se da je od 12. rujna 2019. do 5. rujna 2020. neovisno o dobu dana na području Novog Zagreba, 12 puta provalio u parkirana vozila.

U policiji kažu da je provale činio tako što je najčešće obio vrata ili bi razbio stakla. Iz vozila je potom krao razni alat kao što su bušilice, brusilice, odvijači, motorne pile, kompresor i drugi razni alat. Tijekom jedne provale u vozilo nije ništa otuđio. Sumnjiči ga se i da je 22. srpnja 2019. i sredinom svibnja 2020. dva puta došao u samoposlužne autopraonice, gdje je provalio u samoposlužne aparate te otuđio kovanice.

Osim za provale u automobile osumnjičen je i za pokušaje provala u kontejnere pa je  krajem 2019. u noćnim satima došao u krug poduzeća na području Novog Zagreba gdje je potrgao lokot na ulaznim vratima kontejnera, iz kojeg nije ništa otuđio. Zatim je otišao do drugog kontejnera gdje je pokušao obiti vrata međutim u tome nije uspio. Početkom svibnja 2020. također u noćnim satima, došao je u prostor zgrade u izgradnji, prišao je kontejnerima za ostavu i garderobu zaposlenika poduzeća, polomio je lokot, ušao unutra, ispremetao stvari, međutim opet ništa nije otuđio. Ukupna šteta je  129.900 kuna. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Cornelius
Cornelius
12:41 27.02.2021.

Jel to kakav Beljakov rođak?

ČE
četvrti
18:34 27.02.2021.

Da i ja sam, kad sam vidio naslov, pomislio: primjereniji bi naslov bio: Beljak ponovo jaše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije