Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istrčao u gaćama

Provalili im u kuću i htjeli ukrasti auto, no na krive su naišli...

pokušaj krađe
Foto: Screenshot
1/3
19.09.2019.
u 14:20

Kradljivci su provalili u kuću, uzeli ključeve i potrčali prema automobilu koji je bio parkiran ispred kuće. No, brzo su za njima došla i braća, vlasnici auta

Nisu se dobro proveli provalnici koji su pokušali ukrasti automobil ispred kućnog prilaza Keilora Lodgea iz Australije.

On i brat su, naime, u nedjelju sjedili u kući i odmarali se kada je netko provalio u kuću. Ukrali su ključeve i potrčali prema automobilu koji je bio parkiran na prilazu.

Sjeli su u vozilo, no za njima su potrčala dvojica braće. Jedan je uzeo sjekiru, a drugi drveni štap. Počeli su udarati po automobilu te razbijati stakla kako bi kradljivce izvukli van.

Jednog od braće nije omelo ni to što se u gaćicama obračunavao s lopovima.

U jednom trenutku do kuće je došao automobil s pomagačem. Kradljivci su sjeli u njega i na kraju uspjeli pobjeći, no bez svoga plijena.

Braća su odmah pozvala policiju koja je provalnike uhitila sat i pol vremena kasnije, nakon što su sletjeli s ceste.

Ustanovljeno je kako su posljednjih nekoliko tjedana ukrali nekoliko automobila i obavili više provala. Dvojica lopova imaju 16 godina, a jedan 17.

Brat koji se borio u gaćama s provalnicima zadobio je lakše ozljede.

VIDEO Snalažljivi lopovi ukrali automobil za minutu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije