Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vila čistačica'

Provalila u tuđu kuću, očistila je i - vlasnici ostavila račun

'ciscenje1_nnn_ned_23109'
'Photoshop'
04.11.2012.
u 10:20

Iako je u vrijeme provale 19-godišnja vlasnica spavala u susjednoj sobi i čula nečije korake, nije se ustajala jer je pretpostavila da je njezina majka unajmila nekog za čišćenje

Susan Warren iz Ohia počiniteljica je posve neobične provale. Naime, ta je 53-godišnjakina nedavno bez znanja vlasnice ušla u jednu kuću, ali ne s namjerom da je pokrade ili se eventualno privremeno skloni s ceste već da je počisti!

Javlja o tome Huffington Post koji piše da se Warrenova, prozvana ''vila čistačica'', na neobičnu akciju odlučila nakon što je, prolazeći automobilom pored kuće u Clevelandu, zamjetila da je unutra jako neuredno. Željela je nešto učiniti pa je provalila, oprala šalice, usisala podove, obrisala prašinu, iznijela smeće i otišla. No vlasnici je ostavila račun za obavljene usluge u iznosu od 75 dolara.

Iako je u vrijeme provale 19-godišnja spavala u susjednoj sobi i čula nečije korake, nije se ustajala jer je pretpostavila da je njezina majka unajmila nekog za čišćenje.

Protiv brižne čistačice pokrenut je sudski postupak kojim je se tereti za provalu. Warrenova je priznala da je vlasnica tvrtke za čišćenje te da ponekad na vlastitu inicijativu ulazi u tuđe domove koje potom očisti i ostavi račun. Izjasnila se krivom kako bi joj sud smanjio kaznu za neovlašteni ulazak na tuđi posjed i pokušaj pljačke, a presuda će biti izrečena tek 26. studenog.

 >>Pogledajte kako izgleda generalno čišćenje Legolanda

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Meggi
Meggi
11:14 04.11.2012.

Nešto kao Monica iz 'Prijatelja' :))

IK
Ilija Kobac
11:19 04.11.2012.

Ej pored ovih novih"domacica" mogli su je iznijeti vani, nebi primjetila!

NO
NoseyCat
11:36 04.11.2012.

Ovoj ženi treba stručna pomoć. (a prije toga smije navratiti do mene s priborom za čišćenje :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije