Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO KANDIDATURU

Protukandidat Beljaku: Nenad Matić ponovno će pokušati doći na čelno mjesto HSS-a

nenad matić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
29.09.2016.
u 23:49

Ne radi se ni o kakvom rušenju Kreše Beljaka, kazao je Matić.

HSS-ovac Nenad Matić opet će se kandidirati za čelno mjesto stranke i tako ponovno postati protukandidat Kreši Beljaku.

Budući da postupak za čelno mjesto HSS-a počinje u subotu, Matić je istaknuo da će se i on kandidirati. Tako bi aktualnom predsjedniku HSS-a Beljaku, protukandidat mogao postati Matić. Osim ako ne budem suspendiran u međuvremenu, kazao je Matić. 

- Ne radi se ni o kakvom rušenju Kreše Beljaka. Jednostavno sam kandidat za predsjednika HSS-a, a vjerojatno će to i Beljak biti, dodaje Matić. Nisam mu još najavio kandidaturu. To mi je žao, moram priznati. Ali se bojim da me ne bi zatekla sudbina suspenzije pa da onda poput Marijane Petir objašnjavam da bi se ja kandidirao da nisam suspendiran - izjavio je Matić za HRT.

>> Petir: Tražimo suspenziju svih suspenzija. Koren: Beljak je nanio najveću štetu HSS-a nakon Puniše Račića

>> Beljak tvrdi da je Hrg izdao, zadužio i gotovo uništio HSS

Komentara 2

GL
gladiatus61
11:22 30.09.2016.

Nipy pričaš gluposti,Matića znam osobno,on je fin i pristojan čovjek sve suprotno od onog prevrtljivog obijača brava...

NI
Nipy
10:05 30.09.2016.

Čovjek koji je bio najglasniji kod inauguriranja Beljaka za predsjednika HSS. Sada želi postati predsjednik, ukinuti suspenzije i tek nakon godine dana sazvati nove izbore. Zašto nove izbore ne sazove odmah nakon ustoličenja. Kao i Beljak čovjek s dva lica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije