Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFESOR BUDAK ODGOVORIO
Povratak na članak

'Protiv Roksandića sam bio jer je bio naređen od tadašnjih političkih struktura'

Budak ističe da je bio protiv Roksandićeve emeriture i prije nego što je saznao da je jedna kolegica odlučila obznaniti što je od njega doživjela

Komentari 5

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
16:35 10.02.2021.

Nevene , svako opravdavanje udbaša i posljednjeg sekretara komunističke partije je suvišno .

VL
BU
burza
16:59 10.02.2021.

Pa zna se ko je mogao upisati taj fakultet sve sami ljevicari desnicari na kapaljku zato danas imamo takvu Hrvatsku

VL
BE
berija
17:10 10.02.2021.

berija:Naređen? Njegovo zapošljavanje na FF-u zapovjedile su "strukture". Sto posto je nekakvo desničarsko smeće. 1989? Tko je tada bio na vlasti?Acta Croatica: Roksandići u Hrvatskoj podjednako su Srbi i Hrvati (Glina). U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Gradu Glini i u okolici Hrvatske Kostajnice. U Zrinskim Brđanima u okolici Hrvatske Kostajnice svaki šesti stanovnik prezivao se Roksandić. Usput budi rečeno, jaaaaako zanimljiv životopis na Wikipediji.

VL
MI
misho32
19:23 10.02.2021.

kako krivotvori i minorizira hrvatsku povijest , tako i u ovom slučaju laže , želi onemogućiti jednog sposobnog i afirmiranog znanstvenika koji bi mu bio konkurencija ,opasna jer je sposobniji od njega ,pa mu sada pakira seksualni skandal ,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.