Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi u Beogradu

Prosvjednik poručio: Ćale, ovo je zbog tebe, koji si umro, a nije bilo respiratora

Petar Đurić
Foto: N1 televizija
1/2
08.07.2020.
u 07:46

Među prosvjednicima bio je i sin srpskog umjetnika Ljubiše Đurića koji je preminuo od korone u Zemunskoj bolnici.

Među prosvjednicima koji su u središtu Beograda ispred skupštine Srbije izazvali nerede nakon što je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić najavio ponovno uvođenje policijskog sata zbog pogoršane epidemiološke situacije, našao se, prema pisanju portala Nova.rs, i sin srpskog umjetnika Ljubiše Đurića koji je preminuo od korone u Zemunskoj bolnici.

Potresnu ispovijest Petra Đurića zabilježila je reporterka televizije N1 kojoj je Đurić prišao te tijekom prijenosa uživo poručio:

- Suzavac, bojeva municija, pendreci, sve protiv goloruke omladine. Ćale, ovo je zbog tebe, koji si umro, a nije bilo respiratora. Ćale, mnogo te volim. I za mog sina koji se rodio. Ovo je za tebe, ćale! Znam da bi bio ponosan na mene.

 

Bio je to njegov odgovor na pitanje novinarke zašto ne odustaje od prosvjeda.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Joja
Joja
08:56 08.07.2020.

Prosvjednik ne cita strucne komentare VL da mu cale umro od obicne gripice?

Avatar markoii123
markoii123
10:09 08.07.2020.

Bravo za komšije,za razliku od Hrvateka koji su hrabri samo na internetu ovi momci u Beogradu imaju muda.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
08:43 08.07.2020.

Jel Đurić došao na pogrešan prosvjed? Želi da ne bude ograničenja (socijalna distanca) u vezi korone, da još više bude zaraženih, da još više ljudi umre, za koje neće biti respiratora.? Iskreno, ne razumijem. Je li možda riječ o protuprosvjedu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije