Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi rat
Povratak na članak

Prosvjednici žele izaći iz kampusa, policija ih uhićuje

Nastavlja se najveća spirala nasilja u dosadašnjim prosvjedima

Komentari 1

Avatar oxi
oxi
21:50 18.11.2019.

Lako se na internetu mogu pronaći scene gdje "prodemokratski" prosvjednici gotovo do smrti gaze i metalnim šipkama mlate građane Hong Konga koji se ne slažu s njima, već onesvješćene ih udaraju ekektošokerima, poljevaju benzinom i pale. Može se naći snimka gdje jednoj djevojci razbijaju glavu i nakon par trenutaka dolazi još par "prodemokrata" i mlate je palicama. Nije teško niti naći snimku gdje 70-gidišnjeg starca pogađaju kamenom u glavu i na mjestu ga ubijaju. Isto tako se mogu naći scene na kojima se vide građani Hong Konga koji sami rastjeruju "prodemokratske prosvjednike". Sve to ovdje i u drugim mainstream medijima nećete vidjeti,što nije niti čudno, pa oni još uvijek za džihadiste u Siriji koriste pridjeve "umjerena opozicija", "prodemokratski pobunjenici"...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.