Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelorusija

Prosvjednici prkose Lukašenku i njegovoj zabrani demonstracija

lukašenko
AFP
16.06.2011.
u 17:00

Oko tisuću ljudi održalo tihi prosvjed protiv gospodarske krize u Minsku

Komentara 9

ST
Stockholm
20:36 16.06.2011.

Dodje drug Lukasenko ujutro u svoj ured i pita portret druga Lukasenka na zidu: \"E moj Aleksandar, kazi ti meni sto ce biti sada?\" A portret odgovori: \"Mene ce skinuti, a tebe ob******!\"

Avatar trunchbull
trunchbull
21:10 16.06.2011.

druže Luki Samo naprijed! Učinili ste od svoje zemlje pravu narodnu državu, spriječili pljačku i tajkunizaciju koja se dogodila u ostalim slavenskim zemljama, između ostaloga i u Lijepoj Našoj. Plaće nisu baš sjajne, ali svatko tko želi raditi, može raditi gdje mu srce poželi. Živjeli druže Luki! Ljevica Hrvatske Vas podržava u borbi protiv imperijalizma.

OB
-obrisani-
19:47 16.06.2011.

Ekonomske krize su zahvatile veliki broj zemalja, kao grcka,jemen,libija,sirija,bjelorusija Amerika koristi te krize da promijeni rezhime u onim zemljama koji nisu jos pod cionistickom kontrolom a oni rezhimi koji su vec pod cionistickom kontrolom a imaju krizu, koprcaju se kao riba na suhom, kao grcka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije