Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hsp dr. A. Starčević

Prosvjednici poručili Srbiji: Želimo istinu o nestalima, vi je znate

prosvjed, hsp dr ante starčević (1)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/9
20.11.2010.
u 11:53

Prosvjed članova stranke HSP dr. Ante Starčević pred srpskim veleposlanstvom na Pantovčaku.

Pedesetak članova stranke Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević okupilo se danas pred zgradom srpskog veleposlanstva na Pantovčaku u Zagrebu gdje su prosvjedovali pod geslom "Otkrijte nam istinu o nestalima, vi je znate".

Pozvali su time Srbiju da Hrvatskoj otkriju gdje je 1024 ljudi koji se vode kao nestali u ratu.

- JNA je odvela preko sedam tisuća ljudi, a 264 su ih odveli na Ovčaru. Za 64 s Ovčare još ne znamo gdje su. Ta su se ubojstva događala na današnji dan, rekao je Pero Kovačević, a predsjednica stranke Ruža Tomašić smatra ciničnim što srbijanski predsjednik Boris Tadić dolazi u Vukovar i donosi bezvrijedne papire.

- Ako žele dobrosusjedske odnose neka se počnu tako i ponašati. Neka nam vrate ukradeno i neka kažu gdje su naši najmiliji, poručila je Tomašić.

Napomenula je da ih je na okupljanje pred srpskim veleposlanstvom potaknulo razočaranje vukovarskih majki kada su shvatile da su dokumenti koje je Tadić donio bezvrijedni. Rekla je ako državni vrh ne reagira da će oni organizirati veliki prosvjed na koji će pozvati i roditelje nestalih.

Komentara 523

Avatar Vuglec
Vuglec
13:36 20.11.2010.

nas normalne čeka ,a tebe ko jebe,naprijed Sdp

Avatar Vuglec
Vuglec
13:55 20.11.2010.

deda ti je tata hahahahahaha

JA
jalnus
13:08 20.11.2010.

A sta kaze SRB?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije