Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'1 od 5 milijuna'
Povratak na članak

Prosvjednici deveti put izašli na ulice Beograda, prosvjedi se proširili na dvadesetak gradova

Glazbenik i pisac Marko Šelić Marčelo rekao je prosvjednicima da ga je na ulicu izvela „građanska dužnost, čast i sloboda“, a predsjedniku Srbije poručio da ne dijeli ljude koji „postaju puni mržnje“.

Komentari 8

ZN
znamistinu
20:43 03.02.2019.

susjedi se bude iz magle. Ovo je pozitivno

VL
MU
Muncimir
00:05 03.02.2019.

Srpsko društvo se izgleda budi iz letargije. Zadnjih desetljeća žive u izolaciji i mitologije vjerujući velikorspkoj propagandi i lažima. Rezultat je ksenofobično, ratobotno i nazadno društvo izolirano od civilizacijski tokova na margini Europe. Srpska vlada kontrolira društvo kroz medije i manipulira ih na taj način. Srbi hitno moraju proći katarzu kako više ne bi bili konstantna opasnost za sve susjedne države i narode. Prvi korak je pri tome rješavanje vlasti koju čine ratni zločinci i velikosrpski relikti Miloševićeg režima.

VL
ZA
zagi101
00:09 03.02.2019.

bla bla bla

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.