Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širom hrvatske

Prosvjedna akcija: Vozači uzvraćaju na sindikalne pozive da potrube za obrazovanje

Zagreb: Akcija sindikalista s transparentom "Potrubi za obrazovanje"
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/18
20.11.2019.
u 14:03

Sindikati će u četvrtak održati malo okupljanje na Trgu svetog Marka, koje su simbolično nazvali "Prosvjed šutnje". Policiji su prijavili dolazak tristotinjak prosvjednika

Prosvjedna akcija 'Potrubi za obrazovanje' sindikata zaposlenih u obrazovanju, kojom na zagrebačkim raskrižjima žele upozoriti goste kongresa Europske pučke stranke (EPP) na ignoriranje iz Vlade održava se od 13 sati do 14 sati.

Stotinjak članova sindikata s transparentima je raspoređeno na raznim raskrižjima od hotela Sheraton do Arene Zagreb, gdje se danas održava kongres EPP-a. 

Promet je gust te gotovo svaki sudionik u prometu uzvraća na sindikalne pozive da potrube za obrazovanje, prestanak štrajka i prihvaćanje zahtjeva sindikata. Predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec dio članstva okupio je na Trgu žrtava fašizma, jer se ondje nalazi središnjica HDZ-a.

Sindikati će u četvrtak održati malo okupljanje na Trgu svetog Marka, koje su simbolično nazvali "Prosvjed šutnje". Policiji su prijavili dolazak tristotinjak prosvjednika.

Komentara 5

Avatar milanblenton7
milanblenton7
21:10 20.11.2019.

Ja danas nisam trubio i neću. Radna obveza ili otkaz, drugovi!

KA
Kal
18:53 20.11.2019.

Ako ima novca za ovako bezobrazne zahtjeve onda postoje i uvjeti da nam se smanji porez na dobit i gradski prirezi hoćemo malo i mi disati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije