Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOJE SE ZA ZDRAVLJE
Povratak na članak

Prosvjed u Zadru: Opasni otpad s Titova Galeba brine građane

Stotinjak mještana okupilo se jutros na prosvjedu pred tvrtkom Odlagalište Sirovina.

Komentari 9

SO
Sotona
09:40 02.08.2020.

Kako imamo pametne građena po svuda ili plaćenike da se brinu o svemu a naročito o onome što nije njihov posao i što će izazvati u buduće sve više troškova i nameta za financiranje tuđe štete ili izraz loše politike..... To je problem, o otpadu sa drugih brodova i pretjerivanjem sa Turizmom i sve većem uništenju prirode to te "građane" ne brine.. Ne rješavaju li građani putem politike a ne ulice svoje probleme .

VL
SV
svitilnik
16:15 01.08.2020.

Ja ću vam predložiti da pogledate na karti gdje se odlaže opasni otpad, u ovom slučaju azbest a gdje je centar grada Zadra, da ne govorim o naseljima okolo toga odlagališta

VL
BE
berija
13:24 01.08.2020.

Uipće ne razumijem te Riječane. Zar ne bi bilo divno da im azbest s Titova broda, broda najvećeg sina naših naroda i narodnosti, naše samoupravne socijalističke domovine, mirotvorca, slobodotvorca, ratnika koji je ratovao za slobodu i mir, zar ne bi, dakle, bilo divno da im njegov azbest zalazi u pluća i tako da dio te slavne povijesti zauvijek postane i dio njihova tijela a ne samo duha? Hitno vratiti u Rijeku. Neka sami zbrinu kod sebe.

VL
CO
COKTA
14:50 01.08.2020.

"hahahahahaa.koji debili...!!! hahahaha..turbokockasta gamad nepresušna u svom zlu...!!"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.