Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema prosvjednika

Prosvjed protiv Sergea Brammertza prebačen za poslijepodne

prosvjed (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
04.05.2011.
u 11:39

Na prosvjedno okupljanje ujutro došlo je tek petnaestak prosvjednika

Ključne riječi

Komentara 9

DO
dobritza
13:21 04.05.2011.

ova ekipa ima suze samo za sebe i svoje. smrti je na ovim prostorima bila puno i previse i svi su svima krivi, svi smo sve ubijali, samo to volimo zaboraviti. kozara 1942? anybody? brammertz j tu tako sporedan, mii bi se trebali u spigl pogledati.

SA
Savjest
13:58 04.05.2011.

@Daleko Ispada da je Tito živio za svoju smrt, jer je to njegov najveći životni uspjeh koji mu nitko ne može odreći. Nažalost, ono što je on trebao voditi u bolju budućnost, a to je SFRJ, nadživjelo ga je samomo desetak godina. Dakle, on je bio genijalni taktičar i iluzionist, ali nikad nije postao strateg ni državnik. A najgore u svemu jest da je on, ionako već jako odgođen početak razvoja liberalnog društva na području svoje države, iako je imao priliku poslije rezolucije Informbiroa da Jugoslaviju uvede među liberalno-demokratske države, odgodio taj razvoj za još oko 45 godina, pa danas umjesto liberalne države imamo mafiju. S tog stajališta bespredmetno je uspoređivati bilo što iz njegove države s ovom našom (na primjer da je dug njegove države bio daleko manji od duga hrvatske države, ili pokret nesvrstanih koji je i doveo do tako uspješne smrti odnosno pogreba, iako je jedno i drugo istina!)

DU
Deleted user
12:46 04.05.2011.

BRAĆO HRVATI, Nemojte zaboraviti da u 3h i 5min. stanete mirno i odate poštu najvećem Hrvatskom sinu JOSIPU BROZU TITU. Da vas malo podsjetim Tito je sahranjen u Kući cveća po sopstvenoj želji. Na njegovu sahranu je došlo 700.000 ljudi,i, 209 državnih delegacija iz 128 zemalja sveta, te je to bio najposećeniji pogreb nekog državnika u 20. veku. Poslednju poštu Titu koji je bio i jedan od osnivača Pokreta nesvrstanih, tada je adao 31 šef države, 22 premijera, četiri kralja, šest prinčeva, 11 predsednika skupština i td. Iz sveta podeljenog po hladnoratovskim linijama, došli su državnici iz oba tabora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije