Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAMA DONOSI POSAO

Prostitutke i dileri u Washingtonu prebukirani zbog inauguracije

20.01.2009.
u 11:40

Brojna slavlja zbog dolaska novog predsjednika na čelo Amerike znače i mnogo tuluma, a gdje je toliko tuluma, tu je i plaćeni seks i šmrkanje "bijelog". Kako piše magazin New York, kratka telefonska anketa provedena u ponedjeljak među washingtonskim prodavačicama (i prodavačima) ljubavi koji se mogu naći na Craigslistu pokazala je da je sve do srijede malo koji termin za seks slobodan – navala je ogromna.

I one prostitutke koje inače ne rade u okrugu Columbiji, nego su se sa skoro cijelog juga u prijestonicu zaputile samo zbog "opsluživanja" brojnih posjetitelja inauguracijskih svečanosti, očekuju u razdoblju između ponedjeljka i srijede najmanje tridesetak klijenata (po cijeni od 200 dolara za termin). Inače, sve bolje prostitutke (one koje sat naplaćuju između 100 i 300 dolara) u anketama napominju da su glasale za Obamu; neke bi čak i bile spremne novog predsjednika besplatno uslužiti.

S barovima otvorenima do pet ujutro i više stotina tuluma kojima kojima se slavi inauguracija, i dileri kokaina računaju na masnu zaradu: uglavnom peteroznamenkaste iznose za ključna tri dana. Jedan 29-godišnji diler je, očekujući porast prometa, uložio u robu više od 3000 dolara, ali je već u nedjelju popodne sve rasprodao – uglavnom europskim novinarima koji su se upravo smjestili u washingtonske hotele – po cijeni od 60 dolara za malu vrećicu.
- Ljudi me već tjednima traže i rezerviraju - rekao je krećući u potragu za novom količinom "bijelog".

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije