Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vječne dubioze

Prostitutka otkrila zašto voli svoj posao i koja je prosječna veličina penisa

prostitucija
Foto: Getty Images
1/3
02.10.2019.
u 22:31

Najviše posla ima petkom i subotom kada je posjeti i do devet klijenata u šest sati. Kaže kako većina njih dolazi prije ili poslije izlaska pa se ne zadržavaju dulje od pola sata.

Da prostitucija nije uvijek prisilna dokaz je i seksualna radnica iz Južne Australije koja u bordelu tjedno zaradi do 17.000 kuna. Djevojka (23) se za ovu profesiju odlučila zato što joj laska pažnja muškaraca, kao i dobra zarada.

Na Redditu je odgovorila na mnogobrojna pitanja, a većinu je ipak zanimalo koja je prosječna veličina penisa. 

- Jedna od mušterija imala je enorman penis veličine moje podlaktice. Nažalost, morala sam ga odbiti pa se rasplakao i otkrio mi da sve žene odbijaju seks s njim kada vide što skriva u gaćama - prisjetila se mlada prostitutka koja smatra da je penis do pet centimetara mikropenis. Prema njenom 'ravnalu' prosjek iznosi 15 centimetara, prenosi The Sun.

Djevojka koja je odlučila ostati anonimna tvrdi da je dobrovoljno ušla u ovaj posao, a bordel je pronašla na internetu.

- Bila sam mlada i buntovna i obožavam seks. Dolazim iz dobre obitelji, a roditelji su puno uložili u moj odgoj - pojasnila je.

Dodaje i kako najviše posla ima petkom i subotom kada je posjeti i do devet klijenata kroz šest sati. Kaže kako većina njih dolazi prije ili poslije izlaska pa se ne zadržavaju dulje od pola sata.

- Neke mušterije su jako loše u seksu, ali im pristojno dajem prijedloge kako da poboljšaju tehniku. Većina njih pozitivno reagira na savjete - rekla je Australka koja iz iskustva zaključuje da je 'loš seks' sve učestaliji, ali sve se može naučiti.

Iako joj je posao užitak, nedostaje joj svojevrsna intimnost, zavođenje i napetost kakva se samo može pronaći u vezama koje se ne plaćaju.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar rubinet
rubinet
23:06 02.10.2019.

seksualna radnica ?

Avatar neidemdalje
neidemdalje
23:38 02.10.2019.

danas je sve poštenije nego biti političar...

MA
marijaqwer
09:42 03.10.2019.

Autor članka je VL što znači da je članak izmišljen ( da bi urednici dobili koju kunu po objavljenoj riječi ) ili je copy paste uz pomoć Google prevoditelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije