Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veselje u kninu

Proslavili ulazak u drugi krug: Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika zaplesala uz boce alkohola

Kristina Perić ispred stožera nezavisne liste Marka Jelića
Foto: Čitatelj
1/5
17.05.2021.
u 14:57

Nadamo da nije bilo pretjerivanja u alkoholu s obzirom na raznolikost pića koja je bila prisutna u stožeru

Izborni stožer nezavisne liste dr. sc. Marka Jelića sinoć je imao razloga za slavlje jer je Marijo Ćaćić, kandidat za gradonačelnika Knina, s najviše glasova birača ušao u drugi krug.

Prema fotografijama, može se vidjeti kako se kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Kristina Perić malo opustila na zabavi te zaplesala u kratkoj crnoj haljini. 

Nadamo da nije bilo pretjerivanja u alkoholu s obzirom na raznolikost pića koja je bila prisutna u stožeru.

Foto: Čitatelj

Marijo Ćaćić osvojio je u prvom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Knina 2.098 glasova, 38.78 posto, a u drugi krug ide protiv Nikole Blaževića (HDZ). Blažević je osvojio 1.919 glasova, odnosno njih 35.47 posto.

Komentara 10

DR
drugPlenky
15:50 17.05.2021.

malo alkohola malo cajke opppppaa, novo normalno

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
16:36 17.05.2021.

Zaudara na cajke, seks, niski IQ i glad za novcem.. Jadna ova država sve dok budemo birali ovakve fukare

MN
Mr.NO
16:45 17.05.2021.

Pazi,mene za jedan više manje ,standardni posao u jednoj većoj hrv. firmi uz provjeru kompetencija zvali i na testiranje tj. provjeru inteligencije,osobnosti,poznavanja stranog jezika,te razgovor sa psihijatrom.Sad, gledam ovakve spodobe i likove sa raznih stranačkih lista ovih dana,koji će namm krojiti i kroje več sudbinu, gledam kako se po stožerima slavi BEZ ikakvih korona mjera,upada redarstvenika i kontrola i mislim si...koji sam ja kreten!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije