Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravo bogatstvo

Prosjakinju pronašli mrtvu u autu, a onda su otkrili nešto zapanjujuće

prosjakinja
Thinkstock
20.05.2018.
u 09:45

Tijekom libanonskog građanskog rata Fatima je pretrpjela teške ozljede te nije mogla koristiti ruke i noge

Policija je ostala šokirana kada otkrila da je Fatima Othman (52) koja je živjela od prosjačenja zaradila malo bogatstvo.

Naime, njezino tijelo policija je pronašla u napuštenom automobilu u jednoj gradskoj četvrti u Bejrutu. Pored nje su bile dvije torbe s pet milijuna libanonskih funti (oko 3.300 dolara). Na njezinom štednom računu pronađeno je još novca, 1,7 milijardi libanonskih funti (1,1 milijun dolara).

Glasnogovornik policije Joseph Musallem izjavio je kako je Othman umrla od srčanog udara, te da njenu smrt ne vodi kao sumnjivu. Dodao je da je novac koji je pronađen veliko iznenađenje.

Tijekom libanonskog građanskog rata Fatima je pretrpjela teške ozljede te nije mogla koristiti ruke i noge. Postala je lokalno poznata nakon što je fotografija na kojoj je libanonski vojnik daje vodu. Fatimina obitelj koja živi u gradu Ain Al-Zahab također je ostala šokirana njezinim bogatstvom, piše Daily Mail.

prosjakinja
1/28

Komentara 4

DU
Deleted user
12:53 20.05.2018.

procito jos jucer u daily mailu

MA
marli
10:33 20.05.2018.

Nikada ne davati prosjacima ! Svi bi mi htjeli imati petero djece na više a nemamo, svi bi mi htjeli ne raditi ništa a radimo !

ST
Startrack
17:51 20.05.2018.

Ona jest bogata. Al cisto sumnjam ovi sto prose u tenisicama u usa na minus dvadest dasu isto tako. Citav zivot citam o nekakvim bogatim prosjacima, sumnjam u to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije