Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao u filmu

Prosidba iz snova: Ovo je scena o kojoj su maštale mnoge žene, a njoj se ostvarila

prosida
Foto: Screenshot
1/2
13.11.2018.
u 09:57

Jeremy Brown svoju djevojku odlučio je zaprositi ispred sata iz Titanika pred kojim je Jack čekao Rose

Prosidbu iz snova dobila je djevojka po imenu Mori Madrid iz Houstona u američkoj saveznoj državi Teksas koja je sa svojim dečkom posjetila Muzej Titanic.

Jeremy Brown odlučio ju je zaprositi ispred sata u najpoznatijem brodu na svijetu, a gdje je u filmu Jack čekao Rose.

U planiranju prosidbe pomoglo mu je osoblje muzeja koje je dovelo Mori s povezom na očima do stepenica ispred sata, a u pozadini je tada počela svirati pjesma od Celine Dion ''My Heart Will Go On''.

Drugi posjetitelji muzeja sa suzama u očima gledali su scenu s balkona, a buduća mladenka nije mogla vjerovati što se događa.

Nakon što joj je oko vrata stavio ogrlicu, Jeremy je kleknuo na koljeno i pitao je hoće li se udati za njega. A takvu prosidbu malo koja žena bi odbila.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu koji je objavio muzej:

Komentara 7

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:59 13.11.2018.

Karolina - prvakinja u internetu...

VI
Vito
11:27 13.11.2018.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu koji je Muzej objavio::: Evo kako se moraju oglašavati hrvatski muzeji, a jednako tako i hrvatski proizvodi. __ Što im treba više, nego objaviti snimku događaja u muzeju koji će od sada sigurno imati veliki broj istih zahtjeva i zarađivati na novom muzejskom postavu i novoj ponudi posjetiteljima.

DU
Deleted user
12:36 13.11.2018.

Jako je bila iznenađena..... ali je za svaki slučaj obukla toaletu i bijele rukavice...... ili možda inače tak hoda obučena.. casual..... hahha... joooooj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije