Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesuđeni milijunaš

Propustio podignuti dobitak veći od 3 milijuna kuna!

loto
Robert Anic/PIXSELL
08.08.2013.
u 10:20

Iz Hrvatske lutrije poručuju kako je kod ovako velikih dobitaka neobično da se vlasnik listića ne javi u zadanom roku

Više od tri milijuna kuna netko je bacio u vjetar. Sretnik koji je pogodio joker-broj u igri Hrvatske lutrije Loto 7/39 nije u roku podignuo svoj dobitak pa je ostao bez njega, pišu 24 sata.

Nesuđeni milijunaš ili milijunašica svoj je listić uplatio u Koprivničkom Ivancu 5. lipnja u 11:05 sati, i to u trgovini Sloga, koja je poslovni partner Hrvatske lutrije. Odigrao je deset kombinacija brojeva u 67. kolu lota i prekrižio DA za Joker. Uplatio je 35 kuna te dobio 3,053.035,10 kuna. Imao je 60 dana da podigne novac, a rok je istekao u nedjelju. Broj dobitne potvrde je 13902-00007.

Iz Hrvatske lutrije poručuju kako je kod ovako velikih dobitaka neobično da se vlasnik listića ne javi u zadanom roku. Kod manjih dobitaka to je često jer ljudi listiće ne provjeravaju ili ne znaju točne brojeve koje su odigrali. Kako bez potvrde o uplati nema načina da sretnik dokaže da je upravo on uplatio određenu kombinaciju, vrlo je vjerojatno da je osoba izgubila listić. Početkom godine dogodila se slična situacija.

Obitelj iz Svete Nedelje samo je dva dana prije isteka roka za podizanje nagrade shvatila da su osvojili 200.000 kuna. Dobitna srećka stajala im je cijelo to vrijeme na stolu, a tek nakon poziva medija shvatili su da su upravo oni sretni dobitnici.

>> Zbog jutarnje mučnine propustila osvojiti 32 milijuna eura!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije