Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Propucani mladić poznat je policiji: Pobjegao je s ispitivanja i tražili su ga tri i pol godine

Mladić propucan u Splitu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
08.01.2018.
u 13:50

Muškarac je ozlijeđen oko 9 sati ujutro

U ponedjeljak ujutro, malo poslije 9 sati, u Splitu je kroz obje noge propucan M. F. (26). 

Do pucnjave je došlo u ulici Škrape, a na mladića, koji je zbrinut u splitskom KBC-u, navodno je vatrenim oružjem pucano iz automobila i to dok je bio u dvorištu obiteljske kuće. Navodno je počinitelj, ili više njih, pobjegao BMW-om, iz kojega je pucano.

Nemalo je bilo iznenađene policije kada su identificirali ozlijeđenog mladića. Naime, traže ga već tri i pol godine, otkako im je pobjegao iz policijske postaje prilikom ispitivanja gdje je bio priveden zbog sumnje u razbojstvo prilikom kojega je ukradeno nekoliko tisuća kuna.

Pobjegao je 13. kolovoza 2014. iz prostorija splitske Druge policijske postaje na Bačvicama i od tada nisu znali gdje je. 

Inače, na stranicama crne kronike počeo se pojavljivati još kao 18 godišnjak kada je za vrijeme božićnih blagdana 2010. godine s još jednim vršnjakom iz jahte bivšeg Hajdukovog igrača i trenera Igora Tudora ukrao signalne rakete, ispalio ih u zrak i zapalio tri broda koja su potpuno izgorjela dok je četvrti bio oštećen. Počinjena šteta procijenjena je na tri milijuna kuna.

Dvije godine kasnije mašući bengalkom prekinuo je feštu sv. Križa i potom ozlijedio policajca. Ima i kaznene prijave za razbojstva, nasilje, teško ozljeđivanje...

Ključne riječi

Komentara 20

AO
ante.oreskovic75
13:40 08.01.2018.

Nema Splita do Splita......Ma judi moji ko to može platit?Vidi se da nisu svi u Beogradu,neki ipak rade za njih i bez njih!Možda su oni koji galame Hajduk se živi?

DU
Deleted user
14:52 08.01.2018.

Propucani mladić poznat je policiji: Pobjegao je s ispitivanja i tražili su ga tri i pol godine. Sada sigurno neće moći pobjeći, čak ako mu velikodušni plavci otvore sva vrata kao prošli puta.

Avatar tituš
tituš
14:40 08.01.2018.

Što je ovo admine, pa do sada ste me znali požutjeti i izbacili iz igre po nekoliko dana, sada mi odlične komentare ne objavljujete! Je li se to mijenja politika? Čovjeka Ostoje Rankovića milicija nije mogla pronaći za dvije godine, pa ga pronašli vjerovnici, vjerojatno su bolje obaviješteni od ovih, kuda idu divlje svinje ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije