Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Propao pokušaj prodaje zemljišta na prostoru bivše vojarne

'25.01.2011., Cakovec- Zupanijska gospodarska komora o stanju u Medjimurskom gospodarstvu. Medjimurski zupan, Ivan Perhoc. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
'Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL'
05.03.2013.
u 08:57

Pokreće se postupak revizije početne prodajne cijene tih nekretnina koju će obaviti ovlašteni procjenitelj

 

Zemljište u gospodarskoj zoni "Poslovni park Međimurje" na prostoru bivše vojarne u Čakovcu najvjerojatnije neće biti prodano za mandata aktualne županijske vlasti. Župan Ivan Perhoč donio je ovih dana zaključak o prestanku važenja javnog natječaja za prodaju nekretnina, raspisanog 6. prosinca prošle godine.

Pokreće se postupak revizije početne prodajne cijene tih nekretnina koju će obaviti ovlašteni procjenitelj. Nakon što se odredi nova početna cijena, raspisat će se i novi javni natječaj.

Na prvom je natječaju početna cijena zemljišta bila 25,50 eura za četvorni metar. Od 16 ponuđenih parcela najmanja ima 7253 četvorna metra, a najveća 11.765 četvornih metara. Župan je čak i produljio rok trajanja natječaja, no očito nije bilo ozbiljnih ponuda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije