Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronađena kuka

Propaganda Islamske države pronađena uz područje gdje je vandaliziran vlak u Berlinu

islamska država
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
25.12.2018.
u 20:49

Novine BZ objavile su da je oko 60 letaka s arapskim simbolima i zastavom Islamske države pronađeno u tom području, kao i kuka.

Njemačka policija izvijestila je da su zaplijenili zastavu Islamske države i dokumente na arapskom nakon što je u Berlinu namjerno oštećen električni kabel putničkog vlaka. 

Policija još uvijek istražuje jesu li pronađeni objekti povezani sa štetom prouzročenom na nadzemnom vodu, zbog koje je poremećeno prometovanje vlakova u jugoistočnom području grada Karlshorstu, naveli su iz policije u utorak.

Dio pruge u smjeru Frankfurta na Odri ponovno je pregledan u utorak ujutro nakon što su u nedjelju pronađeni prerezani sigurnosni kabel i oštećeni dalekovod.

Novine BZ objavile su da je oko 60 letaka s arapskim simbolima i zastavom Islamske države pronađeno u tom području, kao i kuka. 

Iz policije su u ponedjeljak rekli da sumnjaju da je vandalizam bio politički motiviran. Istražuju postoji li poveznica s prekidima željezničkog prometa početkom listopada na liniji koja povezuje južne njemačke gradove Nuernberg i Muenchen.

Policija dodaje da je malo vjerojatno da je vandalizam direktno povezan s Islamskom državom. 

Ključne riječi

Komentara 5

AN
ante555
21:35 25.12.2018.

Posaljite bakicu merkel da ih mslo preodgoji jer ih je srdacno primila.

NA
narcis660
21:21 25.12.2018.

Manijaci ne miruju nikada a nita daju mira....Europa a i ostatak svijeta ima ozbiljan problem iako se sve nekako umotava i zataškava .Ali problem je tu.!!!Strahote i katastrofa.

KU
kupatilo
02:15 26.12.2018.

Sve popravit o trosku Angele Merkl.Ona ih je i pozvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije