Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živjela s lažnim dokumentima

Pronevjerila novac i lažirala vlastitu smrt, ali nije sve prošlo po planu: Uhvaćena je zbog pudlice

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
07.05.2021.
u 12:20

Sumnjiči se da je pronevjerila oko milijun eura iz njemačke tvrtke za solarnu energiju u kojoj je radila

Prevarantica (47) iz Njemačke lažirala je vlastitu smrt i živjela na Majorci kada je otkrivena zbog svog kućnog ljubimca, pudlice. 

Sumnjiči se da je pronevjerila oko milijun eura iz njemačke tvrtke za solarnu energiju u kojoj je radila. Tvrtka je unajmila privatne detektive da otkriju što se točno dogodilo, a pretragom društvenih mreža doznali su da 47-godišnjakinja ima veliku pudlu, piše BBC

Njihovo je novo saznanje dovelo do uhićenja kada je na Majorci uočen muškarac kako vodi u šetnju istog psa, neuobičajenu pasminu na tom području. Žena je pronađena u vili u Santa Ponci i uhitila ju je španjolska policija. 

Navodno je priznala lažiranje svoje smrti, a trenutačno je na slobodi nakon plaćanja jamčevine. Policija je izvijestila da je na Majorci 47-godišnjakinja živjela s lažnim dokumentima

VIDEO Od 12. veljače do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije