Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Tko je i zašto ubio skromnog umirovljenika u središtu Zagreba

Pronašli tijelo muškarca
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/4
19.03.2018.
u 22:05

Dosta pitanja bilo je usmjereno i na Ivanovu kćerku koja se s mužem i malim djetetom dva tjedna ranije doselila u stan svog oca.

Jeste li ih viđali - upitao je u ponedjeljak navečer policijski inspektor pokušavajući doznati što više informacija o okolnostima pod kojima je ubijen umirovljenik Ivan B. A ubijen je u svom skromnom stanu od četrdesetak kvadrata koji se nalazi u podrumu zgrade smještene u Prilazu Gjure Deželića 62 u samom centru Zagreba, i to vjerojatno tog istog ponedjeljka popodne, nedugo prije negoli je policija oko 16 sati u stanu pronašla njegovo tijelo.

Iako je po tragovima na tijelu Ivana B. odmah bilo jasno kako je riječ o ubojstvu, policija je još satima ispitivala stanare koji žive u ulazu u kojem je živio i Ivan B., a dosta pitanja bilo je usmjereno i na Ivanovu kćerku koja se s mužem i malim djetetom dva tjedna ranije doselila u stan svog oca.

- Ne znam sve detalje oko te obitelji, ali znam ono što se pričalo među susjedima u zgradi. Kćer ubijenog Ivana navodno je s mužem i djetetom koje je sad staro oko pet godina živjela u nekakvoj malenoj kućici u kojoj nisu imali maltene niti osnovne uvjete za život.

Navodno si nisu mogli priuštiti novac niti za grijanje, pa su tako otprilike prije dva-tri tjedna kad su krenuli oni veliki minusi i snijeg zamolili Ivana da se dosele kod njega u stan dok malo ne zatopli. On je naravno pristao, nakon čega su se oni doselili, a navodno su ubrzo krenule trzavice između njih jer oni nisu ništa radili, navodno nisu željeli niti do trgovine po kruh otići, pa im je on, iako je šepao, sam donosio hranu iz pučke kuhinje - kazala nam je jedna od stanarki koja živi u ulazu u kojem se dogodilo ubojstvo pod zamolbom da joj ne navodimo ime "kako ne bi imala problema".

U zagrebačkoj policiji u ponedjeljak još nisu željeli davati nikakve službene detalje vezane za ubojstvo jer je očevid još uvijek trajao. Tako za sada još uvijek ostaje pitanje tko je odgovoran za ubojstvo, kako ga susjedi opisuju, skromnog ali vedrog umirovljenika koji je prije petnaestak godina već bio žrtva kaznenog djela, i to svoje supruge, koja ga je ubola nožem, nakon čega se par rastao.

Pronašli tijelo muškarca
1/7

Komentara 28

DU
Deleted user
18:08 19.03.2018.

Tri puta je napisana ista informacija; Pronašli mrtvog muškarca, sumnja se na nasilnu smrt. Svaka čast novinaru na ovako dobrom uratku!

DU
Deleted user
23:09 19.03.2018.

Kada cete propasti napokon novinarski “ pacovi “ ??

NE
Neretva
00:04 20.03.2018.

“Pomogni sirotu za svoju sramotu”,zar je trebao tako bijedno da umre?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije