Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolje da nije gledala

Pronašla snimku seksa pa se šokirala kada je vidjela tko su glavni akteri

Ilustracija
Foto: Thinkstock
31.01.2019.
u 10:20

Tinejdžerica je u roditeljskoj sobi pronašla neke predmete koje vjerojatne nije htjela vidjeti, poput majčina vibratora, no pravi šok doživjela je kada je počela gledati jednu VHS kazetu

Neugodno, ali poprilično smiješno iskustvo podijelila je jedna žena na blogu Mama Mia koje je doživjela kada je imala 15 godina.

Bile su devedesete godine, a ona je jedan dan ostala sama kod kuće. Majku je uvjerila da je bolesna kako ne bi morala ići u školu, a ona joj je to dopustila.

Svi su otišli iz kuće, a tinejdžerica je krenula 'njuškati' po sobama.

U roditeljskoj sobi pronašla je neke predmete koje vjerojatne nije htjela vidjeti, poput majčina vibratora, no pravi šok doživjela je kada je našla stare VHS kazete.

Čudno joj je bilo što roditelji uopće drže kazete u spavaćoj sobi kada u dnevnom boravku na policama ponosno pokazuju kolekciju koju imaju pa je odmah pomislila kako se sigurno radi o pornografiji.

Znatiželja joj nije dala mira pa ih je odlučila pogledati. Prve dvije nisu je se dojmile, no treća ju je zaintrigirala.

Snimka je počela s kaučem u dnevnom boravku koji je izgledao poput njezinog. Iako je bilo dosta mračno, na kauču je vidjela golu ženu, a zatim joj je prišao muškarac.

– Bilo je dosta mračno pa su se vidjele samo siluete, no vidjelo se da se počinju ljubiti i bilo je O.K. Ne jako seksi, no O. K. Tada je lik skočio na ženu i počeli su s misionarskim seksom. To je bio najnježniji pornić koji sam vidjela iako ga nisam imala s puno toga usporediti. Bila sam sigurna da je riječ o amaterima – prepričala je ona.

Iako je se nije pretjerano dojmio, pogledala ga je do kraja.

– Kada su završili, muškarac je došao do kamere, smiješio se. Izgledao mi je poznato, jako poznato. Izgledao je poput mog oca. Kako je to čudno. O moj Bože, pa to je naš kauč. To je moj tata. O moj Bože, to je moja mama – prisjetila se svojih reakcija blogerica.

Sve u svemu, riječ je bila o kućnoj snimci seksa u kojoj su glavni akteri bili njezini roditelji.

– Potisnula sam to sjećanje 15 godina i nisam razmišljala o njima, a onda sam odlučila podijeliti s bratom što sam vidjela. Dobro smo se nasmijali, ali sam naučila lekciju koju bi željela podijeliti sa svima. Ako pronađete snimku seksa s kaučem koji izgleda poput vašeg u dnevnoj sobi koja izgleda kao vaša, budite sigurni da to je vaš kauč i vaša dnevna soba i bolje se pripremite jer ćete vidjeti nešto brutalno – napisala je ona.

VIDEO Snimao stražnjicu atraktivne konobarice, a onda je stigla kazna

Komentara 5

PR
PrimoracRi
11:44 31.01.2019.

i onda ja svizac zamotao čokoladu.....

Avatar anlaser
anlaser
11:18 31.01.2019.

Poučak, balavci, nije pristojno kopati po tuđim stvarima pogotovo po spavaćim sobama i onda glumiti iznenađenje.

ZI
zip123
09:37 01.02.2019.

Pa normalno je da se sexaju.Ocito ona vjeruje da rode donose djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije