Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE TO

Na Google Earthu pronašao tajni američki špijunski avion?

nadzvučni avion
Foto: Screenshot
1/3
16.01.2018.
u 09:10

Već dulje vrijeme kruže glasine kako američko zrakoplovstvo razvija nadzvučni avion koji će moći postići brzinu od čak 7400 kilometara na sat

Na neobičnu letjelicu naišao je na Google Earthu jedan teoretičar zavjera koji vjeruje kako je pronašao nadzvučni zrakoplov za špijuniranje kojim se koristi američka vojska.

Već dulje vrijeme kruže glasine kako američko zrakoplovstvo razvija nadzvučni avion koji će moći postići brzinu od čak 7.400 kilometara na sat, a koji će Amerikanci koristiti u tajnim operacijama za špijunažu.

Teoretičar zavjera Tyler Glockner sada pak tvrdi kako je taj zrakoplov već napravljen te da je smješten u dvorištu zrakoplovne tvrtke Pratt & Whitney na Floridi.

Kao dokaz podijelio je snimku s Google Eartha na svom YouTube kanalu SecureTeam10.

Prema onome što se vidi na Googleovim satelitskim snimkama, objekt izgled poput nadzvučnog zrakoplova SR-72 koji proizvodi tvrtka Lockheed Martin, no druga je opcija da je riječ o motornom čamcu kakvi su vrlo popularni u Palm Beachu na Floridi.

S druge strane, kruže glasine i kako YouTube kanal SecureTeam10 često lažira svoje zapise pa mnogi sumnjaju u autentičnost ovih snimki s Google Eartha. No, kanal ima više od 1,2 milijuna pretplatnika koji vjeruju kako su informacije koje oni prenose ipak točne.

VIDEO Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa

Komentara 16

VO
vorda400
09:58 16.01.2018.

Ha ha bas bi supertajni spijunski zrakoplov parkirali na otvorenom odavno tvrdim da u SAD nikad nije bilo normalnih ljudi ovi po ludnicama su krivo optuzeni kakvi bolesnici hodaju oko nas

DE
deda1234
10:10 16.01.2018.

Imate li kakav hobi... Da ja sam teoreticar zavjere!!

DU
Deleted user
16:53 16.01.2018.

Nije to avion to je batmobil, vidi se da je to neki trgovacki centar s velikim parkingom.. Stvar je jasna kao dan..batman dosao u soping sa robinom ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije