Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoštenje

Pronašao novčanik na parkiralištu pa "ispeglao" tuđu karticu

bankomat
Marko Prpić/VLM
21.10.2010.
u 10:48

Mladić iz Kistanja,umjesto na policiju, otišao je na obližnji bankomat i podigao tuđi novac - ubrzo je uhićen.

KNIN - Mladić iz Kistanja (26) na jednom parkiralištu u Kninu, u Kosorovoj ulici, spazio je na tlu izgubljeni novčanik i umjesto da ga proslijedi policiji, otišao je na obližnji bankomat  te s tuđom bankovnom karticom podigao tisuću kuna, priopćila je PU šibensko-kninska.

Međutim, policajci su ga ubrzo pronašli i priveli u kninsku policijsku postaju. Kako kažu, završena je kriminalistička obrada nad 26-godišnjakom iz Kistanja osumnjičenom za kazneno djelo računalne prijevare počinjeno na štetu 53-godišnjaka iz Knina.

Policajci napominju kako je tijekom kriminalističkog istraživanja kod osumnjičenog pronađen otuđeni novčanik s osobnim dokumentima te će biti vraćeni oštećenom Kninjaninu.

Kistanjac će biti kazneno prijavljen.

 

Komentara 2

MI
MINERVA
19:49 21.10.2010.

Kako je znao pin??

OB
-obrisani-
22:05 21.10.2010.

a što je ova naša policija poštena.fuj,bljak pljuc...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije