Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završena potraga

Pronađeno tijelo djevojke koja se utopila u Savi

obitelj dalić
Marko Mrkonjić/PIXSELL
16.08.2010.
u 10:23

Milena Dalić (23) utopila se na Veliku Gospu. Posljednji ispraćaj bit će u srijedu.

Nakon kraće potrage pripadnici specijalne policije BiH pronašli su u Savi tijelo Milene Dalić nedaleko od mjesta na kojem se utopila na blagdan Velike Gospe. Pozvali su potom svoje kolege, također specijalce ronioce iz Osijeka koji su tijelo nesretne 23-godišnje djevojke iz rijeke iznijeli na obalu poslije čega je odvezena na obdukciju. Kako se pretpostavlja, djevojka je vjerojatno dok je bila u vodi stala na rub jedne od rupa koje u dnu korita Save nastaju eksploatacijom šljunka nakon čega ju je odron zemlje povukao dolje.

Iz takve situacije teško bi se izvukli i iskusni plivači tako da Mileni kao neplivačici nije bilo spasa. Pokop će biti u srijedu u 15 sati na mjesnom groblju u Bošnjacima u kojima živi obitelj Milene Dalić.

Nesretna se djevojka s dečkom i njegovim bratićem kupala nedaleko od riječnog otočića do kojega su doplovili drvenim čamcem kada je odjednom nestala pod površinom. Njih su dvojica odmah zaronili za njom, ali je nisu našli.

– Milena je bila šesto od sedmero djece. Kada je završila srednju školu, najprije je radila u jednom kafiću u Bošnjacima, a onda je otišla raditi u Županju, također u kafić. U početku sam je vozio na posao i s posla, no ubrzo je unajmila stan i odselila se u Županju. Svakodnevno smo se čuli telefonom, često je dolazila kući, pomagala nam je od svoje plaće koliko je mogla, a sada je više nema – govori kroza suze neutješni otac Ilija Dalić.

Samo riječi hvale za pokojnu djevojku ima i njezin poslodavac, vlasnik kafića Rubikon, u kojemu je Milena radila kao konobarica. Bila je, ističe, vrijedna i skromna, omiljena među zaposlenicima.

 

Komentara 12

OB
-obrisani-
07:59 17.08.2010.

događa se sućut obitelji

OB
-obrisani-
20:09 17.08.2010.

Moja sućut roditeljimajer vjerujemdaje njima najteže!

TU
Tupislav
22:38 16.08.2010.

\"\" dok se kupala s dečkom \"\" ________________________________ Dobro da nije cura od nekog tajkuna jer odma bi mislili da je udavio, dok ovi nesposobni tuposlavi naravno nisu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije