Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brenda Leyland

Pronađeno tijelo žene koja je na Twitteru napadala obitelj McCann

McCann
Tiago Petinga/Press Association/PIXSELL
06.10.2014.
u 09:45

Brenda Leyland pronađena je mrtva samo nekoliko dana nakon što je o njoj emitirana reportaža

Žena koja je na internetu napadala obitelj nestale djevojčice Madeleine McCann pronađena je mrtva u hotelu u Velikoj Britaniji, prenosi BBC.

Tijelo Brende Leyland (63) iz Burton Overyja u Leicestershireu pronađeno je samo nekoliko dana nakon što ju je novinar Sky Newsa Martin Brunt upitao zašto je na Twitteru, pod nadimkom @sweepyface, objavljivala poruke u kojima napada obitelj djevojčice koja je nestala u Portugalu 2007. i nikada nije pronađena.

- Imam pravo na to - rekla je tada Leyland. Reportaža je emitirana na Sky Newsu u srijedu, prenosi Guardian.

Glasnogovornik policije rekao je da je policija pozvana u subotu nakon dojave da se tijelo žene nalazi u hotelskoj sobi u Leicesteru te da nije riječ o sumnjivoj smrti. Iz Sky Newsa objavili su kako im je žao zbog smrti Brende Leyland.

Otac nestale djevojčice Gerry McCann u petak je za BBC rekao kako njegova supruga Kate i on ne čitaju komentare o njima na internetu jer ih uznemiruju. Rekao je kako je potrebno nešto poduzeti oko zlostavljanja na internetu.

- Mislim da više ljudi treba biti optuženo - rekao je McCann.

>> Nova istraga o nestanku Madeleine McCann

>> Policija na tragu pedofila koji je oteo Madeleine McCann?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije