Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njegova sestra potvrdila

Pronađeno tijelo u kanjonu Rječine, navodno riječ o muškarcu nestalom na Novu godinu

Goran Kovacic/PIXSELL
16.01.2022.
u 18:04

Po obavljenoj identifikaciji moći se potvrditi ili opovrgnuti radi li se o muškarcu za kojim se danima tragalo te koji je uzrok njegove smrti

Tijelo za sada nepoznatog muškarca pronađeno je tijekom velike akcije pretraživanja kanjona Rječine. Iako još uvijek traje očevid, sestra nestalog muškarca potvrdila je za Novi list kako je riječ o njezinom bratu (39) koji je nestao 1. siječnja. 

Kako je rekla, detaljnom će se policijskom istragom i rezultatima autopsije doći do detalja njegova stradavanja. 

Preminulog su pronašli djelatnici policije i HGSS-a koji su u potragu krenuli u 9.30 sati. Prema informacijama iz policijske uprave, tijelo je pronađeno oko 11.30 sati. 

Po obavljenoj identifikaciji moći se potvrditi ili opovrgnuti radi li se o muškarcu za kojim se danima tragalo te koji je uzrok njegove smrti. 

VIDEO Rekonstrukcija kretanja Mateje Periša u noći nestanka

Komentara 4

AN
ante555
20:55 16.01.2022.

O mateju deset clanaka dnevno, za ovog nitko nije cuo da je nestao, sta onaj tamo vise vrijedi

TA
Tarantula
09:35 17.01.2022.

Eto sada prvi put čujem da je taj momak nestao, nego što je sa Matejom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije