Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bio otet

Obdukcija pokazala: Stefan Ilić (12) utopio se u rijeci. Nije bio vezan

Stefan Ilić
Foto: MUP Srbija
15.06.2015.
u 18:57

Rezultati obdukcije pokazali su da je Stefanov brat izmislio priču o otmici što je danas i priznao policiji

Nestali dječak Stefan Ilić (12) iz Banatske Subotice utopio se u rijeci Karaš. Pokazali su to, piše Blic, rezultati obdukcije koja je provedena popodne.

Na dječakovu tijelu nisu pronađeni niti tragovi vezivanja što je potvrdilo da je priča o njegovoj otmici izmišljena. Također, njegov mlađi, devetogodišnji brat priznao je nakon pronalaska Stefanova tijela u rijeci da je lagao o otmici.

Podsjetimo, ronioci Žandarmerije MUP-a Srbije u rijeci Karaš danas su pronašli tijelo dječaka koji je nestao u subotu i to 600 metara od obiteljske kuće Ilića.

Ministar unutarnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je istraga od početka bila otežana zato što je jedini očevidac nestanka dječaka njegov devetogodišnji brat koji je naveo da su tri čovjeka u tamnom automobilu oteli malog Stefana.

- To je istragu odvuklo na jednu stranu. Naravno da nisu isključivali i druge mogućnosti, ali pronalazak tijela upućuje na to kako je malo vjerojatno da se otmica dogodila - komentirao je prije samo nekoliko sati Stefanović na izvanrednoj konferenciji za medije. Pojasnio je i da je istraga ograničena te kako je policija sve vrijeme radila s izuzetnim oprezom jer jedini svjedok ima devet godina.

>>Srbija na nogama: Tragaju za dječakom kojeg su otela trojica muškaraca

Foto: Alcatel

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije