Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ozlijeđena

Pronađena nestala Marija Marinela Grgić (14)

Marija Marinela Grgić
Foto: nestali.hr
18.08.2017.
u 22:05

Iz splitske policije nisu željeli govoriti o detaljima kako i gdje su pronašli djevojčicu, no, izvijestili su da su je pronašli neozlijeđenu na području Splitsko-dalmatinske županije.

Marija Marinela Grgić, 14-godišnja djevojčica koja je prije nekoliko dana nestala u Tučepima, pronađena je u popodne na širem splitskom području.

Iz splitske policije nisu željeli govoriti o detaljima kako i gdje su pronašli djevojčicu, no, izvijestili su da su je pronašli neozlijeđenu na području Splitsko-dalmatinske županije.

Marija Marinela Grgić nestala je prije četiri dana nakon što se u večernjim satima udaljila iz apartmana u Tučepima u kojem se nalazila sa svojim roditeljima.

O tom slučaju objavljivane su razne neprovjerene informacije, no pravu informaciju i sve okolnosti događaja dat će policijska istraga.

Komentara 60

JU
jurajuric116
22:00 18.08.2017.

je grdo je to. 14-15 godina, samo im je pimpek trava i alkohol na pameti. treba to biti ko vola.

NA
narcis660
22:46 18.08.2017.

Uz duzno postova prema djevojcici i roditeljima al trebalo bi je sad kvalitetno izmlatiti.Roditeljima prirediti takav sok i strahove pa to granici sa bezobrazlukom a o odgoju nebi ni rijeci Hvala Bogu svakako sto je pronadena ali agonija koju su ljudi prozivjeli nemoze se mjeriti sa nicim i zato KAZNA.!!!!!

IL
ilijan
21:34 18.08.2017.

Te curice su naj opasnije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije