Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Pronađen ukradeni automobil medicinske sestre, svima se zahvalila na pomoći

Foto: Facebook/Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
24.03.2020.
u 10:49

Jučer oko 20.25 sati policija je pronašla njezin automobil u Ulici Bliznec na području Medveščaka

Medicinskoj sestri Aniti Radović Mišić koja radi na KB Sveti Duh u noći sa subote na nedjelju ukraden je automobil. Lopov je iskoristio situaciju dok se Zagreb bori s koronavirusom i otuđio automobil sestre koja je bila u noćnoj smjeni u bolnici.

Priča, nasreću, ima sretan kraj jer je jučer oko 20.25 sati policija pronašla njezin automobil u Ulici Bliznec na području Medveščaka.

Medicinska se sestra putem Facebooka svima zahvalila na pomoći.

"Dragi ljudi, želim vam se svima prije svega zahvaliti na pomoći, hvala vam svima koji ste zvali i nudili pomoć na sve moguće načine, vratili ste mi vjeru u dobre ljude. Želim s vama podijeliti dobru vijest, moj auto je pronađen! Hvala vam još jednom na pomoći", napisala je.



 

Komentara 3

MT
makan tahi
12:43 24.03.2020.

lopov je bio milostiv

KO
koreja
11:56 24.03.2020.

forenzičare u auto,razbiti jedan dio lanca tih kriminalaca a dotičnog izložiti na trg s prigodnim natpisom...ne treba pokretati pravosudni postupak...mada mislim da i određeni dio u Mup-u ima koristi pa zataškava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije