Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOPOV U BIJEGU

Pronađeno gotovo milijun kuna ukradeno u drskoj pljački na Kantridi

Pronađen ukraden novac
Foto: PU Primorsko-goranska
1/6
20.09.2019.
u 13:38

Tijekom pretrage domova i vozila osumnjičenih oduzeti su predmeti koji ih dovede u vezu s provalama kao i ukraden novac.

Pronađen je gotovo sav novac otuđen tijekom provale u bankomat na Kantridi, odnosno 954.000 kuna te će biti vraćen vlasniku. Na izvanrednoj konferenciji za novinare u PU primorsko-goranskoj objavljeno je kako razriješene obje pljačke bankomata na riječkom području.

Sumnja se da su 54-godišnjak i 50-godišnjak 17. rujna na području Kantride u Rijeci i 15. ožujka na području Kraljevice,  uporabom plinske smjese izazvali eksploziju  i znatno oštetili bankomate iz kojih su potom otuđili novac. Oni su u počinjenju zločina koristili ukradene automobile koji su kasnije pronašli.

Pronađen ukraden novac
1/6

Tijekom pretrage domova i vozila osumnjičenih oduzeti su predmeti koji ih dovede u vezu s provalama kao i ukraden novac. 

- Obojica osumnjičenih su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da su počinili po dva kaznena djela teške krađe i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari. Prvoosumnjičeni 54-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je drugoosumnjičeni 50-godišnji hrvatski državljanin trenutno nedostupan te policija za njim intenzivno traga - navodi PU primorsko-goranska. 

Istraga se nastavlja. 

Komentara 4

DU
Deleted user
13:50 20.09.2019.

I ja sam kupila Katride 4 komada ,po 200 kn u Ysku...

HR
hrkljus
14:06 20.09.2019.

A kako su to uspjeli da ukradu. Molio bih policiju detaljnije objasnjenje o postupuku ucinjenja djela. Onako, korak po korak, da svatko moze razumjeti.

OB
Oblivion
13:49 20.09.2019.

Koji čoban moraš biti da doma držiš ukradeni novac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije