Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATEČENI U KUPNJI

Pronađeno 150 tableta ecstasyja, 20 g speeda i 550 g marihuane

ecstasy
Duško Jaramaz/Pixsell
16.07.2018.
u 13:03

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, protiv svih su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, a 22-godišnjak je predan policijskom pritvorskom nadzorniku

Trogirski i splitski policajci uhitili su trojicu muškarca s više od pola kilograma raznih vrsta droge, najviše Ecstasyja i marihuane koju je uzgojio 75-godišnji Trogiranin, doznaje se u ponedjeljak u splitsko-dalmatinskoj polici.

Trogirski policajci za vikend su kriminalistički istraživali 75-godišnjaka u čijoj su kući pronašli i oduzeli četiri stabljike indijske konoplje visine od 30 do 70 centimetara, opremu za uzgoj, više plastičnih posuda i vrećicu s 550 grama marihuane.

Dok su trogirski policajci rješavali slučaj 75-godišnjeg uzgajivača kanabisa njihove splitske kolege dovršavale su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 24-godišnjakom koji su prethodno na području Splita zatečeni u prodaji, odnosno kupnji droge.

Tijekom kriminalističkog istraživanje kod 22-godišnjaka je pronađena 101 tableta ecstasyja, dok je od 24-godišnjaka oduzeto 50 tableta te droge i 20,4 grama speeda.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, protiv svih su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, a 22-godišnjak je predan policijskom pritvorskom nadzorniku, kazali su u policiji.

>> Jedan Britanac ubijen, drugi životno ugrožen: 'Po meni je svemu kumovala droga, jako su agresivni'

ecstasy
1/20
Ključne riječi

Komentara 1

AI
airbender
15:20 16.07.2018.

eee deda deda, sramota u tvojim godinama... salim se, Plenki jel vidis sto starci moraju radit jer je mirovina mala, ovo je tebi na dušu... obala nam je puna stranaca penzionera koji dostojanstveno šeću Splitom, Zadrom, Šibenikom jer im je zemlja u kojoj su cijeli zivot radili zahvalna lijepom mirovinom. a kod nas starci moraju travu sadit da zarade...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije