Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROGIR

Pronađen nestali muškarac, tražili ga dron i vojni helikopter

Ilustracija
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
23.09.2019.
u 15:00

Ta je osoba jučer odlutala iz kuće u kojoj živi, ali danas je pronađena u kući rodbine, objasnili su u splitskoj policiji.

Nakon opsežne potrage u kojoj su sudjelovali i dron i vojni helikopter, stariji muškarac koji je na trogirskom području nestao u nedjelju, pronađen je u ponedjeljak kod rodbine, doznaje u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Kako su za Hinu rekli u policiji, odmah nakon primljene dojave o nestanku te osobe pokrenuta je opsežna potraga u kojoj su sudjelovali policija i pripadnici Hrvatske gorske službe spašavana (HGSS), a bili su angažirani i dron te helikopter Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva.

Ta je osoba jučer odlutala iz kuće u kojoj živi, ali danas je pronađena u kući rodbine, objasnili su u splitskoj policiji. Letačka posada Eskadrile transportnih helikoptera (ETH) 93. zrakoplovne baze Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva (HRZ) sudjelovala je u ponedjeljak s helikopterom Mi-8 MTV1 u akciji traganja za nestalom osobom na širem području Seget Vranjica kod Trogira, priopćeno je iz baze Zemunika. To je ove godine 15. akcija potrage u kojoj su sudjelovale letačke posade Eskadrile transportnih helikoptera. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije