Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJENJALA IME

Mama preuzela sjedalo prijateljice pa joj Ryanair kartu od 40 funti naplatio 1000 funti!

Ryanair
Foto: Reuters
1/3
04.05.2017.
u 18:02

Greška se dogodila nakon što je Gilford nekoliko puta pokušala promijeniti ime, no to joj nije uspijevalo. Kompanija joj je svejedno naplatila svaki pokušaj.

Britanka Leah Gilford (26) dobro će zapamtiti putovanje s Ryanairom, nakon što joj je promjena imena na karti za avion naplaćena čak 1.000 funti. Leah je odlučila zauzeti mjesto prijateljici u avionu na Ibizu, a Ryanair joj s računa skinuo čak 10 puta veći iznos nego što je uobičajeno. kako je kazala Leah za Daily Mail, zbog toga joj je na računu ostalo manje od 100 funti, pa nije imala od čega platiti stanarinu.

- Morala sam posuditi novac od sestre da bih platila stanarinu. Inače sam majka dvogodišnjeg djeteta, pa sam posudila novac i da bih ga prehranila - kazala je Gilford.

Greška se dogodila nakon što je Gilford nekoliko puta pokušala promijeniti ime, no to joj nije uspijevalo. Kompanija joj je svejedno naplatila svaki pokušaj. Leah je nazvala Ryanair i rečeno joj je kako će joj novac vratiti za nekoliko minuta. No, vratili su ga tek za pet dana, pa zbog toga zamalo nije ni otputovala iz Birminghama za Ibizu.

Kako to obično biva, odgovornost su jedni na drugi prebacivali Ryanair i nacionalna banka. jedni su tvrdili kako je pogreška nastala u

Leahinoj banci, a drugi kako je zrakoplovna kompanija trebala odmah poslati zahtjev da se poništi transakcija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije