Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIGOROZNA KAZNA

Opetovani prometni recidivist ide u zatvor 30 dana, a ostao je i bez automobila

Vozila policije i vatrogasaca
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.01.2022.
u 12:50

Nakon  što su ustanovili da vozi dok mu je poništena dozvola, 62-godišnjak je priveden sucu za prekršaje

Prometni recidivist (62) na teži je način naučio da nije pametno opetovano kršiti prometne propise. A on ih je ranije kršio tako da je skupio 12 negativnih bodova zbog čega mu je bila poništena vozačka dozvola.

No usprkos tome on je sjeo za volan Fiata  da bi ga onda 5. siječnja u 16.20 u Ulici Marsovo polje u Puli  zaustavila prometna policija.

Nakon što su ustanovili da vozi dok mu je poništena dozvola, 62-godišnjak je priveden sucu za prekršaje.

Dobio je kaznu zatvora od 30 dana, te mu je oduzet automobil, koji je kažu u policiji, postao vlasništvo Republike Hrvatske 

>> VIDEO Zbog prekršaja i kaznenih bodova, lani je poništeno čak 66 vozačkih dozvola u Dubrovniku

Komentara 1

BF
bf23
19:43 07.01.2022.

Svaka čast,mislim da bi oduzimanje automobila trebalo postati pravilo u takvim slučajevima,dobiješ ga natrag kada platiš kaznu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije