Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Vinkovaca
Povratak na članak

Prometni recidivist dobio kaznu od 20.000 kuna

Za vrijeme kontrole, policijski službenici su posumnjali kako bi 31-godišnjak mogao biti pod utjecajem opojnih droga zbog čega mu je ponuđeno preliminarno ispitivanje prisutnosti opojnih droga i lijekova u organizmu, što je 31-godišnjak odbio, priopćili su iz policije

Komentari 8

DU
Deleted user
16:52 10.09.2019.

kazne trebaju biti proporcijalne zaradi. ako doticni ima platu 5000 kn to je 4 x njegova plata ako ti je plata 20 000 kn kazna treba biti 80 000 kn. sve drugo je diskriminacija.

VL
VT
vecernji_tabloid_popa_tolja
16:01 10.09.2019.

Kad bi se zakon provodio prema svima a ne samo sirotinji podrzao bih i rigoroznije kazne. Ovako porez na sirotinju koja sama sebe unistava moze li biti pravedan?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.