Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedije u noći

Prometne nesreće u Zagrebu: Noćas preminuli pješak i motorist

prometna (2)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
21.03.2010.
u 09:54

Motociklist je strdao na križanju ulica Dubrava i Kapucinska , a pješak kod Jasterbarskog.

Zagrebačka policija izvijestila je kako su noćas dvije osobe izgubile život u prometnim nesrećama. Oko jedan sat na križanju ulice Dubrava i Kapucinske ulice smrtno je stradao 23-godišnji motociklist. Mladić je izgubio nadzor nad svojim suzukijem, ušao u raskrižje i produžio u smjeru sjevera. Naletio je na rubni kamen sa sjeverne strane, i pao zajedno sa motociklom, te tijelom i motociklom udario u stepenicu ispred platoa banke. Preminuo je na licu mjesta.

Policija je zbog prometne nesreće zaustavila promet od Ljubijske do Grižanske ulice do 03.56 sati.

U isto vrijeme, kod Jastrebarskog je poginuo pješak. Kako je izvijestila policija, na pješaka (54) je u mjestu Čabdin, na prilaznoj cesti autoputu A1, naletio automobil i usmrtio ga. Na nesretnog je pješaka naletio 59-godišnjak koji je svojim subarom upravljao pod utjecajem alkohola (0,52 promila u krvi).

Okolnosti nesreće još nisu poznate. Policija je nakon nesreće državnu cestu 310 zatvorila za sav promet 04.15 sati.

Komentara 1

ME
meri
08:52 22.03.2010.

Opet dva mrtva ,počela jurnjava motorima koji voze ko luđaci oni ne u opče nepoštivaju prometne zakone jure između auta najbolje rečeno svakak pa nije ni čudo da se takvo nešto i dogodi sve u svemu ludnica na našim cestama svatko vozi kako hoče nitko nepoštiva prometne zakone,a motoristi dapače .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije