Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna u Mlinovima

Sletjeli s ceste i srušili stupiće, pa pobjegli s mjesta nesreće ostavivši razbijeni auto

Prometna nesreća u Ulici Mlinovi
Foto: Facebook
1/5
25.12.2020.
u 18:09

Prema prvim informacijama na autobusnoj stanici nije bilo ljudi, a informacije o stanju putnika u motornom vozilu još uvijek nije poznato

Danas rano ujutro dogodila se prometna nesreća u Ulici Mlinovi u četvrti Podsljeme. Taxi vozilo marke Renault je srušilo zaštitne stupiće te izletjelo na blagu uzbrdicu nedaleko autobusne stanice. 

- Sudionici su pobjegli s mjesta događaja, a automobil su ostavili da ovdje stoji smrskan. I još im je ostala upaljena glazba u autu - ispričao je slučajni prolaznik za 24sata. 

Policija je dobila dojavu o nesreći i traga za krivcima. 

Predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Mlinovi Marko Erdeljac objavio je fotografije nesreće te upozorio kako treba podignuti razinu sigurnosti u prometu. 

"Ulica Mlinovi, kao i cijelo područje Mjesnog odbora Mlinovi treba hitno podizanje razine prometne sigurnosti", naveo je. 

Foto: Daniel Pavlić

Kao potrebne mjere naveo je "postavljanje crvenih uzdignutih ploha, dodatnu vertikalnu i horizontalnu prometnu signalizaciju te postavljanje kamera za mjere brzine, kao i kamera za nadzor javnih površina. 

Kako je naveo, prema prvim informacijama na autobusnoj stanici nije bilo ljudi, a informacije o stanju putnika u motornom vozilu još uvijek nije poznato.

Komentara 7

BI
Biouskoli91
10:54 25.12.2020.

Ta cesta vec sad je prenatrpana lezecima.... a vi bi ih jos stavili. Najbolje je uopce zabraniti promet vozilima, problem rijesen!

KO
Korumpirani
10:50 25.12.2020.

Napišite onda novopečeni taksisti sa ispitom od 200 kuna ,ako ga ima i ako je uopće prijavljen da radi ,koji su došli od tko zna kuda bez iskustva.

Avatar Togzm
Togzm
11:06 25.12.2020.

Ovo je teška ilegala. Auto sa troje vrata star desetak godina i najvjerovatnije sa ljetnim gumama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije