Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAR S CISTERNOM

Šleper u jarku poput razbijene igračke: Pogledajte posljedice teške prometne

Prometna nesreća
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/20
15.01.2018.
u 14:25

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici i Gorskom kotaru

Dvije osobe su zadobile ozljede u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak ujutro dogodila na autocesti A3, oko 1 km poslije čvora Novska u smjeru Bregane. 

Nesreću je izazvao vozač cisterne koji je, zbog nedržanja razmaka, udario u zadnji dio kamiona. Kamion je završio u kanalu, a cisterna se zarotirala na kolniku.

Oba vozača su ozlijeđena te prevezena u bolnice u Sisku i Pakracu. Vozač cisterne je pušten isti dan nakon saniranih lakih tjelesnih ozljeda.

U cisterni se nalazila soda u rinfuzi koja nije iscurila pa nije bilo zagađenja okoliša, dok je kamion prevozio aluminijske profile. Promet tim dijelom autoceste nekoliko je sati bio otežan.

Pogledajte video kako pripremiti auto za zimu:

Komentara 2

BO
bokica
15:15 15.01.2018.

Čovjek umoran vozi i eto nesreće.Mnogi vozači tih teških kamiona voze bez pauze dan i noć to jes oko 24 sata za volanom.Tahografske listiće bacaju jer ih gazda tjera da voze a za prerkoračenje dozvoljenih sati izdaju potvrdu da nisu radili.Tako mnogi vozači koji ulaze iz susjednih zemalja u Hrvatsku na granici stavljaju novi tahografski a za prethodne na koje su vozili bace i uzmu potvrdu da su bili na viken pauzi i da nisu vozili tako da čitav mjesec su samo za volanom.

FR
frap
13:04 15.01.2018.

šleper?? zar nije kod nas tegljač?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije