Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BIHAĆKOJ ULICI

Tragična nesreća u Sesvetama: Kamionom Čistoće pregazio kolegu

Sesvete: Kamion Čistoće pregazio djelatnika
Foto: Željko Hladika/24sata/PIXSELL
1/5
22.10.2018.
u 12:20

Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada. Iako su sve nadležne službe reagirale vrlo brzo, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći, priopćili su iz Holdinga.

Jedna je osoba stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u Sesvetama. Do nesreće je došlo u Bihaćkoj ulici u 10.33 sati, javlja policija.

Kako se neslužbeno doznaje, poginuo je djelatnik Čistoće. Njegov kolega vozio je kamion Čistoće unazad, a nesretni muškarac je stajao iza kamiona, pišu 24sata

– Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Sesvetama. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezane za ovaj događaj još su u tijeku. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezane za zaštitu na radu, ali je, nažalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti – navodi se u priopćenju Zagrebačkog Holdinga te se dodaje: 

– Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradaloga. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog u kontaktu smo te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane – priopćili su.

Komentara 2

AA
aabbcc
17:30 22.10.2018.

Koja budala je dozvolila da radnici vise 8 sati na kamionu dok vozac vozi od kante do kante. Oni koji to nisu vidjeli neka probaju 1 sat visiti na kamionu bez da nesto rade.

IB
iva.begovic
20:50 22.10.2018.

Sućut obitelji stradalog radnika. I podrška i poštovanje radnicima Čistoće. Hvala vam na vašem vrijednom radu. Zagreb ovako prometno prenapučen i sa stanovnicima koji su mnogi bez kulture urbanog življenja - bio bi daleko neugodnije mjesto življenja da nema ovakovako vrijedne radnike Čistoće i Zrinjevca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije